Praktijk Jansen

Even voorstellen

Missie & Visie

Opleidingen

Even voorstellen

Mijn naam is Krista Jansen, geboren in 1984 te Nijmegen. Ik woon samen met mijn man in Doetinchem waar ik ook mijn praktijk ben begonnen.

Ik ben opgegroeid in Westervoort en heb in Duiven de HAVO doorlopen. Daarna ben ik begonnen aan de PABO die ik ook heb afgerond. Ik heb in Arnhem op een OVG (Onderwijsvoorangsgebied) school gewerkt. In deze periode werd mijn nieuwsgierigheid naar de diversiteit aan leer- en gedragsproblemen geprikkeld. Hoewel ik het leuk vond om voor de klas te staan wilde ik toch meer te weten komen over de diversiteit aan leerstoornissen. Waarop ik ben begonnen aan de opleiding Orthopedagogiek aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Tijdens mijn Master heb ik gekozen voor de specialisatie Leer- en Ontwikkelingsproblemen. Mijn afstudeerstage heb ik gedaan op een middelbare school. Tijdens mijn werkzaamheden op het Almende College heb ik veel praktijk ervaring opgedaan als Orthopedagoog.

Ontstaan van Praktijk Jansen

Tijdens mijn studie werd het helaas steeds duidelijker dat scholen te weinig budget hebben om alle leerlingen goed te kunnen begeleiden. Leerlingen met achterstanden, leerproblemen en of gedragsproblemen kunnen niet de behandeling  of training krijgen die ze nodig hebben. Al willen scholen deze vaak wel geven. Hieruit werd mijn idee geboren om een eigen praktijk te beginnen om ouders en scholen te helpen, begeleiden en adviseren over de aanpak met de leerling.

Vragen?

Neem contact met mij op voor een kosteloos vrijblijvend gesprek.